گوگل با اضافه كردن لينكي تحت عنوان " This site may be compromised " به معني " اين سايت ممكن است خطرناك باشد " ، به كاربران هشدار مي‌دهد كه سايت مورد نظر ممكن است توسط هكرها و يا هر موضوع خطرناك ديگر مشكل‌دار باشد. سپس كاربر با كليك بر روي اين هشدار به بخش مركزي كمك‌رساني (Help Center) راهنمايي خواهد شد تا اطلاعات بيشتري در اين زمينه بدست آورند.

گوگل مي‌گويد:  در صورتي كه سايتي هك شده باشد، به اين معني است كه ابزاري بر روي آن وجود دارد كه بدون اجازه مالك فعاليت مي‌كند. بنابراين هكرها به اين وسيله حتي مي‌توانند محتواي صفحه را تغيير دهند و يا لينك و صفحات جديدي در آن قرار دهند. هدف از اينكار مي‌توانيد فيشينگ يا Phishing و يا Spamming باشد

[Phishing به معني فريبكاري با هدف اينكه كاربر اطلاعات شخصي و مالي و اعتباري خود را به سايت ، و در واقع هكرها، اعلام كند و Spamming به معني انجام فعاليت‌هايي برخلاف دستور العمل موتور‌هاي جستجو است، براي اينكه رتبه سايت يا Rank سايت را بالاتر از آنچه هست جلوه دهند ]

البته اين امكان وجود دارد كه كاربران تنها با كليك بر نتيجه جستجو ، مستقيما به سايت مراجعه كنند و به اين وسيله خود ريسك آلودگي را مي‌پذيرند.

در اواخر سال 2006 گوگل هشدارهاي مربوط به سايت‌هاي خطرناك را شروع كرد، و بعد از آن بر روي سايت‌هايي كه بر بدافزارها فعاليت مي‌كردند، تمركز كرد.

 گوكل اعلام كرده است كه علاوه بر اعلام هشدار به كاربران، قصد دارد به مديران سايتي (Web Master) كه به نظر آنها آلوده شده است نيز، در قالب يك واسط كاربري با نام Google Webmaster Tools Console هشداري را ارسال كند.

گوگل مي‌گويد: ما متوجه هستيم كه اين پيام‌هاي هشدار كه براي كاربران نمايش‌داده مي‌شود ممكن است باعث نگراني مديران سايت از كاهش ترافيك سايت آنها شود. اما آنها مي‌توانند مطمئن باشند كه پس از برطرف كردن مشكل ، طي چند روز اين هشدار نيز از سايت آنها در نتيجه‌هاي جستجو گوگل ، به طور خودكار، برطرف خواهد شد.